CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

DROP SHIPPING/RESELLER NOW AVAILABLE !!

Konsep dropship adalah seperti berikut:

1. Anda sebagai penjual meletakkan produk daripada website atau Facebook kami.

2. Pembeli membeli produk tersebut melalui anda .

3. Pembeli membuat bayaran penuh kepada anda .

4. Anda akan inform dan membuat bayaran kepada pihak kami besertamaklumat lengkap penerima. (Bayaran berdasarkan harga mix wholesale. Sila baca syarat-syarat utk mendapatkan harga mix wholesale)

5. Pihak kami akan poslaju kepada pembeli anda dengan meletakkanNama,alamat,nombor telefon anda di bungkusan sebagai pengirim.

TERMA / SYARAT PEMBELIAN

::: Harga item tidak termasuk kos penghantaran. KOS PENGHANTARAN :

SEMENANJUNG MALAYSIA RM9

SABAH&SERAWAK RM11

:: Tempahan akan di proses setelah pembayaran dibuat.

:: Item yang diorder akan dipos pada keesokan harinya setelah pembayaran penuh dilakukan kecuali item pre-order.

:: Setiap pembelian RM550 keatas akan mendapat FREE GIFT dari Beautifulgirlshop dan KOS PENHANTARAN FREE.

:: Setiap pembelian RM200 keatas, KOS PENGHANTARAN FREE

~ INSYAALLAH BEAUTIFULGIRLSHOP AKAN BG PERKHIDMATAN TERBAIK UTK ANDA DAN INSYAALLAH CONFIRM MURAH ~


P/S : SILA CHECK DETAIL BARANGAN SEBELUM MEMBUAT ORDER DARI SAYA.OK SYG?? :)

UTK TEMPAHAN SILA PERSONAL MESSAGE SAYA

britney_lucky84@yahoo.com (blh juga YM)
atau telefon saya di talian 0194884948

Tuesday, February 15, 2011

UPDATED : Sesiapa namanya tidak tersenarai..jgn risau mmg senarai ni xlengkap lg...nnti saya akan updated..ambik masa sikit sbb saya baru keluar wad...sori sgt2 atas kesulitan yg dihadapi...LUV U ALL!
















































































































List peserta yang dah join GA beautiful...sesiapa yang namanya tertinggal sila inform yeak! Sesiapa yang belom join still ada masa lagi...04/04/2011 ni tarikh tutup penyertaan..yang dikomen syarat2 penyertaan tidak lengkap sila lengkapkan. Kalau tidak nama akan di keluarkan dari list GA beautiful. TQ ;)



1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


32


33


34


35


36


37

Thursday, February 10, 2011

BEAUTIFULGIRLSHOP GIVE AWAY


Assalammualaikum... :)


Lama xhupdate blog shop ni..mujur tempahan berjalan lancar..hohoho...this year nak bg giveaway sikit kepada blogger2 yg mana bertuah mendapat barangan esklusif daripada blogshop saya. :)


Syarat2 penyertaan :
1) buat satu entry (tajuknya seperti diatas)
2) letak banner picture tengkorak yg kiut tu kat entry ko orang dan sedebar ko orang. (letak link http://beautifulgirlshop84.blogspot.com/ dekat picture tu)
3) Jadi follower beautifulgirlshop84 dan beautifulgirl84
4) tinggalkan link contest ini di ruangan comment beautifulgirlshop84 saya ok?
5) tag contest ini lebih kurang 3 orang kawan blogger anda ok?

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 04/04/11
Itu saje...mudah bukan? Apa lagi? jom2 join contest ini..hadiah menarik menanti anda beb!