CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

DROP SHIPPING/RESELLER NOW AVAILABLE !!

Konsep dropship adalah seperti berikut:

1. Anda sebagai penjual meletakkan produk daripada website atau Facebook kami.

2. Pembeli membeli produk tersebut melalui anda .

3. Pembeli membuat bayaran penuh kepada anda .

4. Anda akan inform dan membuat bayaran kepada pihak kami besertamaklumat lengkap penerima. (Bayaran berdasarkan harga mix wholesale. Sila baca syarat-syarat utk mendapatkan harga mix wholesale)

5. Pihak kami akan poslaju kepada pembeli anda dengan meletakkanNama,alamat,nombor telefon anda di bungkusan sebagai pengirim.

TERMA / SYARAT PEMBELIAN

::: Harga item tidak termasuk kos penghantaran. KOS PENGHANTARAN :

SEMENANJUNG MALAYSIA RM9

SABAH&SERAWAK RM11

:: Tempahan akan di proses setelah pembayaran dibuat.

:: Item yang diorder akan dipos pada keesokan harinya setelah pembayaran penuh dilakukan kecuali item pre-order.

:: Setiap pembelian RM550 keatas akan mendapat FREE GIFT dari Beautifulgirlshop dan KOS PENHANTARAN FREE.

:: Setiap pembelian RM200 keatas, KOS PENGHANTARAN FREE

~ INSYAALLAH BEAUTIFULGIRLSHOP AKAN BG PERKHIDMATAN TERBAIK UTK ANDA DAN INSYAALLAH CONFIRM MURAH ~


P/S : SILA CHECK DETAIL BARANGAN SEBELUM MEMBUAT ORDER DARI SAYA.OK SYG?? :)

UTK TEMPAHAN SILA PERSONAL MESSAGE SAYA

britney_lucky84@yahoo.com (blh juga YM)
atau telefon saya di talian 0194884948

Monday, December 27, 2010

Sunday, December 26, 2010

SaYangi KeluarGa Anda.. :)

Kalau boleh kita nak family kita hidup dengan selamat dan sihat. Tapi kita tidak tahu bahawa dalam diam kita sebenarnya memberikan family kita satu penyakit kerana menggunakan air yang penuh dengan karat,klorin dan bakteria-bakteria lain yang menyebabkan macam-macam penyakit.


"Saya sudah menggunakan penapis air dirumah"
Tahukah anda? penapis air lain bolehkah membekalkan sekurang-kurangnya 100% air bersih kepada kita?? Label superbrand ada x? Apa lagi pengiktirafan yang penapis air tu dapat?? kalau beli murah pun tidak berbaloi kalau tidak dapat melindungi keluarga kita. Kalau mahal banyak fungsi pun tidak mampu melindungi keluarga kita dengan macam-macam penyakit melibatkan air yang kotor dan berbakteria.


PENAPIS AIR BIO AURA

Kesan Teknologi NANO dlm Bio Aura :- menetang sel yg tidak normal dan memperbaiki fungsi sel- menghantar nutrien kepada sel dan menyingkirkan toksik dgn cepat- memperkuatkan kesihatan otak dan membekalkan kadar oksigen yg tinggi- menggalakkan metabolisma utk memperkuatkan fungsi imuniti & memberi tenaga- melengahkan proses penuaan- membersihkan kesegaran pada makanan- mengekalkan sifat semulajadi kandungan mineral air
Keberkesanan NANO dalam Bio Aura Hi-Tech System Water System

Menghasilkan komponen bersifat Nano dan kandungan oksigen yang tinggi, menggalakkan pertumbuhan sel-sel badan yang sihat

Kandungan bio-tenaga yang berganda, meningkatkan keaktifan sel-sel tubuh badan

Molekul-molekul yang bersaiz nano menambahkan lagi keberkesanan penyerapan nutrien

Membekalkan kekayaan bahan-bahan mineral dan nutrien untuk keperluan kesihatan tubuh

Sistem penapisan air yang lebih efektif menghapuskan unsur-unsur toksin, bakteria, klorin dan logam berat supaya air selamat diminum

Menghilang bau yang tidak menyenangkan, menjadikan air lebih sedap diminum

Kualiti air bertenaga meningkatkan metabolisme, melancarkan sistem peredaran darah dan memperkuatkan sistem imunisasi badan

Nilai pH yang cenderung kepada beralkali setara dengan keperluan badan. Amalan minum air Bio Aura dapat memberikan kesan terapi terhadap susuk badan yang berasid

Menjamin kecantikan dan kehalusan kulit serta kesegaran makanan

Nie sample penapis A selepas digunakan selama 3 minggu dengan satu rumah tu seramai 7 orang yang menggunakan air bio aura utk kegunaan harian...betapa kotornya kan?? (di rumah saya nih).So fikir-fikirkanlah..duit boleh dicari ganti tapi nyawa??????ko org blh ganti balik??? SELAMA MANA LAGI KO ORG NK BG FAMILY KO ORANG MAKAN DAN MINUM AIR KARAT NIH??!

kalau nak menda alah nie..boleh tinggalkan no tel,nama dan tinggal kat mana. urusniaga akan dibuat selepas maklumat ini diberikan. pemasangan juga akan dilakukan selepas itu

*xberapa nampak,so u all blh tgk kat majalah wanita yg dulu-dulu byk paparkan testimoni-testimoni

Wednesday, December 1, 2010

Cara untuk hilangkan bau hapak dalam kereta dan habuk menyebabkan asma!



BioZone Car Sterilizer



adalah sebuah produk aksesori kereta di mana ia berfungsi untuk:


1. Menyegarkan udara di dalam kereta
2. Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan seperti durian, ikan pekasam, bau susu tumpah
3. Menghilangkan bau rokok, bau cat, bau kerusi leather dan sebagainya
4. Memerangkap (VOC) iaitu bahan-bahan yang meruap dan beracun
5. Memerangkap partikel-partikel habuk
6. Meneutralkan semula kebersihan udara di dalam kereta
7. Ianya mudah, ringan dan selamat
8. Tidak memerlukan penyelenggaraan
9. Mengurang sakit hidung @ bersin ketika di dalam kereta
10. Menghalang pertumbuhan bakteria di dalam kereta
(sesuai pada mereka yg ada anak kecik)


(klik utk besarkan image ini)

baca phamplet ini utk maklumat lanjut :)


Sebenarnya udara di dalam kereta kita 10x ganda tercemar berbanding udara di luar walaupun ruang dalam kereta kita nmpk bersih aje..

Ia menghilangkan rasa mengantuk.. Kita berabis duit beli air-freshner..Taukah anda air-freshner ada bahan chemical tau.. mcm2 bau ada smp naik pening dibuatnya..blh jugak buat kita sesak nafas.Selain itu jugak. Bau2an lain mcm bau kasut,peluh jugak buat kita pening berada dalam kereta(walaupun ada air-freshner yg berchemical!)



So kalau beli BioZone Car Sterilizer ni...

kita akan terselamat daripada udara bahan2 chemical dan bau-bauan yg menyesakkan dada dalam kereta anda

So dptkan satu.. price

RM175.00 aje... xdelah mahalkan?? tp kalau utk kesihatan kita & family apasalahnya..product ni ada 6 bulan warranty..

Product nie terjual dah mcm goreng pisang panas.. laju ajee.. so cepat2 order ya..sbb kalau abis stok kena tunggu pulak dalam 2 minggu..adeh!
cepat-cepat! order!

sila PM saya kalau mau order : specious_girl84@yahoo.com



(produk ini telah saya guna dalam kereta..memang berkesan!)


* cara guna hanya cucuk pada palam kereta utk api rokok..senang sahaja